Italijos Kepinių Kursas

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Italijos Kepinių Kursas

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italijos kepinių kursas

Trys savaitės teorinių ir praktinių pamokų ir galimybė mokytis kaip italų virtuvės profesionalai.

ICIF " sukūrė Italijos kepinių kursą bendradarbiaudamas su Italijos pyrago, ledų ir šokolado federacija .

Kursų programa siūlo demonstracines pamokas, kurias rengia profesionalūs "Pastry Chefs", "Master Ice Cream Makers" ir "Master Chocolatier", vadovaujami Italijos padažų federacijos. Kursų temos orientuojasi į visus Italijos pyrago gaminius ir Italijos meno konditerijos gaminius, nuo pagrindinės tešlos iki itališko stiliaus kremo iki smulkių pyragėlių, su įžvalgomis apie regionines tradicines saldumynes ir šiuolaikinius kūrybinius desertus, pyragų dizainą ir rankinį šokoladą. grūdinimo metodai, dekoracijos su šokoladu ir ledų pamokomis. Mokymą papildo švietimo vizitai konditerijos sektoriaus įmonėse. Kursas yra italų kalba, o mokytojai palaiko vertėjas anglų kalba .

Minimalus dalyvių skaičius: 12.

Trukmė

Kursų trukmė - 3 savaitės teorinės ir praktinės pamokos instituto.

Šis kursas neapima praktinio mokymo išorės patalpose.

Jie gali prisijungti prie kurso

  • Italijos ir užsienio virtuvės ir vyno specialistai
  • Italų ir užsienio gurmanų mėgėjai ir entuziastai.

Kursų programa

PIRMA SAVAITĖ

Pirmadienis

  • Pusryčių kepiniai:
  • Croissant
  • Šokoladinis pintas
  • Aštuonios formos brioche su grietine
  • Šokoladas Girella

Antradienis

Pusryčių kepiniai:

  • Venecijos brioche su grietine
  • Slyvų pyragas
  • Blynas
  • Keksas

Trečiadienis

Kempinė:

  • Klasikinis kempinukas (lengvas plaktas / vidutinis plaktas / plaktas)
  • Sponge (šokoladas, migdolas)
  • Margherito tešla (su kiaušiniais ir sviestu)

Ketvirtadienis

Kempinė:

  • Meringues preparatai (Migdolai)
  • Roulò (pistacijas, migdolai)
  • Sacheras
  • Biskvitas

Penktadienis

Saldūs trumparegiški pyragaičiai:

  • Klasikinis saldaus šokolado pyragas
  • Sulenkiamas šlakinio pyragas (šokoladas, riešutai)
  • Lazdyno riešutų pyragas (už tartletai)

Antroji savaitė

Pirmadienis

Saldūs trumparegiški pyragaičiai:

  • "Sublè" saldžios šokoladinės pyragaitis (sausainiams ir tortams)
  • Milano saldus trumparegiškumas (džemų tarts ir kremai)
  • Kietieji tryniai saldus trumparegiškumas

Antradienis

Kepiniai:

  • Kepiniai (silpna sviestui / sviesto kiekis / turtingas sviestas)
  • Cannoli (grietinėlė, sabayon)
  • "Apple" rožės
  • Apple Strudel

Trečiadienis

Kepiniai, Bignè ir Meringues:

  • Bignè (didžioji masė / vidutinė masė / lengva masė)
  • Kepinių kremas (šokoladas, pistacijos, chantilly)
  • "Royal Cream", sviesto kremas
  • Anglų kremas
  • Meringues (klasikinis, italų stilius)

Ketvirtadienis

Bavarai ir mužiai:

  • Bavarija su kremais
  • Bavarija su vaisiais
  • Šokoladiniai putėsiai
  • Braškės Mousse
  • Kavos masė

Penktadienis

Semifreddos ir Ganache:

  • Kremas Parfait
  • Vaisių parafitai
  • Vanduo ganache
  • Whipped Ganache
  • Ganache dėl aprėpties

Trečia savaitė

Pirmadienis

Chocolaterie - Gamybos būdai ir dekoravimas su šokoladu:

  • Šokolado malimas
  • Kūgio apdaila
  • Pralinas (baltasis šokoladas, lazdyno riešutas, pistacija)

Antradienis

Tortas Dizainas - apdailos technika:

  • Padengimas cukraus pasele
  • Modeliavimo metodai su cukraus pasta (gyvūnai, animaciniai filmai, ceremonijos)
  • Meno gėlių technika su cukraus pasta (gėlių pastatas, spalvotasis atspalvis)

Trečiadienis

Apdailos būdai:

  • Icing (receptas, kūgio apdaila)
  • Airbrush

Meninis cukrus - isomaltas:

  • Meninio cukraus aprašymas
  • Perdirbimo būdai (išpilstyti, ištempti, prapūsti),
  • Pagrindinė įranga

Ketvirtadienis

Ledai:

  • Kreminės grietinėlės ledai
  • Vaisių pagrindu pagamintas ledas
  • Sorbetai
  • Ledų puodelis ir dengtos ledinės desertai
  • Ledų pyragaičiai
  • Affogati
  • Granitas

Penktadienis

  • FINAL EXAM e Consegna ir DALYVAVIMO SERTIFIKATŲ IR DIPLOMŲ pateikimas

Šeštadienis

  • Išorinis vizitas, kurį institutas organizuoja šokolado laboratorijai ir degustacijoms
  • Išorinis vizitas, kurį institutas organizuoja "Albertengo Panettoni"

Kursų mokesčiai

Kainos už Italijos kepinių kursą yra 4 000,00 EUR. Galima užsiregistruoti ir už 1 savaitę, mokestis už pirmos ir antrosios savaitės modulį yra 1300,00 eurų už 5 pamokų dienas per savaitę, o trečiosios savaitės modulio mokestis yra 1 400,00 eurų už 6 dienų pamokas. Mokestis už kursą apima:

  • Apgyvendinimas ICIF svečių namuose nedideliame bute (sudarytu iš dviejų miegamųjų su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) ir pusryčių aptarnavimu 3 savaites
  • Mityba institutu nuo pirmadienio iki šeštadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis) 3 savaites
  • Teorinės ir praktinės pamokos, nurodytos programoje
  • Mokymo medžiaga (recepto bukletai, garso ir vaizdo sistemos ir tt)
  • Maistas ir vyno produktai pamokoms
  • Įrangos ir reikmenų naudojimas pamokose skirtingose ​​laboratorijose
  • Pilna virimo uniforma: šefo švarkelis su ICIF logotipu, kelio ICIF kelnės ir priekaba su ICIF logotipu
  • Pagalba prieš kursą pradedant Prašymo išduoti vizą studijoms, jei reikia
  • Certificate of Participation from ICIF Institute on the completion of the Course and the Italian Cakes Federations awarded diploma.

Nieko kito, aiškiai nenurodyto aukščiau, nėra įtrauktas.

PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:

  • 50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).
  • 50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.
Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Italų


Paskutinį kartą atnaujinta March 27, 2018
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Lapk 5, 2018
Gegužė 2019
Duration
Trukmė
3 savaites
Dieninės
Price
Kaina
4,000 EUR
Locations
Italija - Turin, Piedmont
Pradžia : Lapk 5, 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Gegužė 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Lapk 5, 2018
Italija - Turin, Piedmont
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Gegužė 2019
Italija - Turin, Piedmont
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Vaizdo įrašai

ICIF Course on Italian Pastry

ICIF Presentation