Integruoto sveiko maisto gaminimo virėjo specialistas
Culinary Institute of Barcelona
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Barcelona, Ispanija
Kalbų studijos
Ispanų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 months
Tempas
Ištęstinės
Mokestis už mokslą
EUR 8 250 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* 2024 m. sausio mėn.: 8 250 EUR – 2024 m. gegužės mėn.: 7 425 EUR
Įvadas
Integruoto sveiko maisto gaminimo specialistas
Virėjams ir mitybos specialistams, norintiems integruoti sveikatą į XXI amžiaus gastronomiją.
Integruoto sveiko maisto gaminimo virėjo specialistas yra viena iš CIB programų, skirtų žmonėms, turintiems maisto gaminimo ar mitybos, medicinos ar dietologijos patirties, norintiems mokytis ar specializuotis sveiko maisto gaminime, žinant jo produktus, būdus ir pagrindines tendencijas, taip tobulinant ir įvairinant. restorano gastronominį pasiūlymą arba suteikti kulinarinių žinių sveikatos sektoriui. Trys mėnesiai praktinių užsiėmimų, demonstracijų, praktinių užsiėmimų ir lauko darbų, paruošiančių studentą įsisavinti sveiko maisto gaminimo principus ir jo pritaikymo būdus, taip pat įvairias kylančias tendencijas.
Visos CIB kulinarijos programos yra orientuotos į kūrybiškumą ir naujoves, paliekant klasikinį mokymą pagal receptus ir siekiant numatyti naujus scenarijus, kurie ateinančiais metais atsivers šiame sektoriuje. CIB taip pat moko savo studentus bendravimo įgūdžių, komandinio darbo ir verslo valdymo, kad jo studentai būtų pasirengę viskam, ko iš jų bus prašoma profesinėje ateityje.
Priėmimai
Studijų programa
Atsisiųskite programą čia
Galerija
Reitingai
- Viena geriausių gastronomijos studijų mokyklų (Chef's Pencil)
Programos rezultatas
Tikslai
Pasiruošimas sveikai gaminti XXI amžiuje
- Stebėkite ir valdykite mitybos pusiausvyrą
Maisto medžiagos, maistas, mitybos energija, balansas per maistą, maisto filosofija ir alchemija virtuvėje.
- Įsisavinti kulinarines tendencijas, orientuotas į sveikatą ir gerovę
Mokymasis apie dabartines sveikos mitybos tendencijas, tokias kaip energingas maisto gaminimas, gyvas maistas ir ajurvedinė medicina, ir jų sujungimas, taip pat terapinės vizijos įvedimas į mitybą.
- Pritaikyti sveiką maistą kiekvienam vartotojui
Maisto kūrimas, derinimas, permąstymas ir planavimas įvairioms fiziologinėms ir hormoninėms stadijoms, ligoms ir mitybos poreikiams, nesvarbu, ar kūdikiui, sportuojančiam ar sergančiam diabetu.
- Pritaikyti sveikos gastronomijos praeitį, dabartį ir ateitį
Žinodami apie kilmę ir kaip pritaikyti dabartinius ir naujus mitybos mokslo pasiekimus ir transformuoti juos per technologijas ir naujus sveiko prisitaikymo bei naujovių įgūdžius.
- Mokslo žinios ir jų pritaikymas kulinarijoje
Psichoneuroimunologijos taikymas individualizuotai gastronomijai, žarnyno mikrobiotai mityboje ir medžiagų apykaitos ar hormoninių pokyčių nustatymui, kiekvienu atveju pritaikant dietas.
- Įvaldyti sveiko maisto gaminimo būdus ir įgūdžius
Naudojant pagarbius metodus, tokius kaip fermentacija arba kepimas žemoje temperatūroje, kad būtų išlaikytas maksimalus maisto maistinių medžiagų lygis.
- Kūrimas ir naujovių kūrimas sveikam maistui gaminti
Darbas su metodikomis, skatinančiomis kūrybiškumą sprendžiant problemas ir naudojant inovacijas kaip įrankį, kuriant vertę ir konkurencinį pranašumą.
- Gyvenimas gaminiu
Su sąžine vertinti maisto šaknis ir jo transformaciją, pabrėžti sezoniškumo svarbą ir semtis įkvėpimo iš aplinkos, kaip mūsų pagrindinio sandėliuko, akcentuojant tvarių žaliavų naudojimą.
Jūsų konkurenciniai pranašumai
- Turėsite aukšto lygio žinių apie vaistinių patiekalų ruošimui reikalingus ingredientus, jų maistinę sudėtį ir individualias gaminimo technologijas.
- Turėsite skersinę viziją apie įvairių tipų ligas ir jų mitybos bei kulinarinius poreikius.
- Įgysite kompleksinių 360º žinių, kad galėtumėte kurti alternatyvas gastronomijoje sveikatos požiūriu.
- Turėsite viziją ir mokymus, tinkamus maisto problemų ir apribojimų sprendimui.
- Įgysite gastronominį supratimą, kuris privers jus permąstyti, kaip maitintis ateityje.
- Galėsite kurti gastronominius planus ir sprendimus, kurie suteiks atsakymus į konkrečias problemas.
Idealūs studentai
PSO
- Noriu specializuotis kaip virėjas
Profesionaliems virėjams, norintiems susitelkti į sveikos gastronomijos pasaulį.
- Noriu plėsti savo kulinarines žinias
Gydytojams, mitybos specialistams ir dietologams, norintiems pritaikyti savo kulinarines žinias savo profesinėje srityje įvairiose srityse, tokiose kaip makrobiotika, ajurveda, prisitaikant prie hormoninės situacijos ar gerinant žarnyno mikrobiotą.
- Noriu būti treneris ir sveikas virėjas
Virėjams ar mitybos ekspertams, norintiems pasiūlyti integruotas mitybos paslaugas gaminant maistą, skirtas jų vartotojų sveikatingumo planams.
- Psichoneuroimunologiją noriu pritaikyti personalizuotai gastronomijai
Psichoneuroimunologijos ekspertams, norintiems pritaikyti kulinarinius metodus ir technologijas savo žinioms apie holistinę psichoneuroimunologiją.
- Noriu pagerinti savo pacientų fizinę ir psichinę veiklą
Sporto sektoriaus profesionalams, norintiems integruoti mediciną įtraukti į gastronomiją, kad patobulintų savo pacientų individualizuotas mitybos sistemas.
Studento profilis
KARJEROS GALIMYBĖS
Karjeros galimybės
- Sveikos virtuvės šefas
- Gastronomijos specialistai ligoninėse, mokyklose ir bendruomenėse
- Atsakingas už sveikos gastronomijos mokslinių tyrimų ir plėtros projektus
- Sveikos gastronomijos konsultantė ir patarėja
- Stebėkite sveiką gastronomiją švietimo centruose
- Plečiamos mitybos paslaugos, taikomos gastronomijai
- Sveikatos treneris
- Verslo verslo sveika gastronomija