I lygio italų virtuvės ir vynininkystės magistro kursai
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Turin, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 5 500 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
I lygio italų virtuvės ir vynininkystės magistro kursai
Keturios savaičių teorinės ir praktinės pamokos bei praktinio mokymo laikotarpio galimybė geriausiuose italų restoranuose
I lygio italų virtuvės ir vynininkystės magistro kursai yra suskirstyti į dvi dalis: pirmąją sudaro teorinės-praktinės pamokos ICIF būstinėje, papildytos edukacinėmis ekskursijomis; antroji - profesinė praktika (pasirenkama, neįskaičiuota į abonemento kainą) mokyklos pasirinktame restorane.
Trumpas kursas skirtas specialistams ar studentams, norintiems atlikti greitesnę tradicinės ir šiuolaikinės kūrybinės virtuvės mokymo programą, įžvelgiant į aliejų, balzamiko acto, vaistažolių ir prieskonių, tradicinius pirmuosius kursus, sūrius, pyragaičius ir vyną.
Minimalus lankomumas 12 - didžiausias 24.
Trukmė
Kurso trukmė yra 3 mėnesiai:
- 4 savaites teorinės ir praktinės pamokos instituto
- 8 savaičių stažuotės (neprivaloma) Italijos restorane, kurį anksčiau pasirinko institutas
Tie, kurie gali užsiregistruoti yra:
- Aukštojo mokslo viešbučių institutų ar centrų diplomų savininkai
- Užsienio ir italų profesionalai iš maisto ir vyno sektoriaus
- Sektoriaus darbuotojai, turintys ne mažiau kaip trejus metus dokumentais pagrįstos patirties viešbučių pramonei visame pasaulyje
Pamokų temos
Kulinarijos pamokos
- Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus ir kiti pagardai
- Vynas, balzamikas ir aromatinis actas
- Žolelės ir prieskoniai
- Karšti ir šalti starteriai
- Daržovės ir salotos
- Ryžiai ir risottai
- Sriubos
- Džiovinti makaronai ir jų padažai
- Švieži ir užpildyti makaronai
- Polenta, gnocchi, flans ir timbalai
- Gėlavandeniai ir jūros vandenys
- Balta mėsa, ėriena, kiauliena ir jautiena
- Sūriai
Konditerijos klases
- Desertai
- Maži pyragaičiai
- Ledai ir šerbetai
Vyno pamokos
- Vynuogių auginimas ir vyno gamybos būdai
- Vyno degustacijos būdai
- Maisto ir vyno poravimas
- Įvadas į žinomus Italijos vynus
Italų kalbos pamokos
- Pagrindinės žinios apie italų kalbą ir gramatiką
- Grupiniai pokalbiai
Mokomieji keliones
Paruošti receptai gali skirtis atsižvelgiant į sezoną ir prieinamumą. Paruoštų receptų skaičius skiriasi priklausomai nuo jų sunkumo laipsnio, o praktinių klasių atveju - nuo dalyvaujančių studentų įgūdžių ir greičio.
Praktika (neprivaloma)
Profesinė stažuotė - neprivaloma, neįtraukta į prenumeratos išlaidas, vyksta "Jeunes Restaurateurs d'Europe" asociacijos restoranuose, kuriuose ICIF nustatė susitarimą.
Stažuočių rengimo restoranus parenka ICIF patyrę darbuotojai. Čia studentai gali praktiškai įgyvendinti ir tobulinti visus šiuos įgūdžius, įgytus kursuose, taip pat tobulinti savo žinias konkrečioje jų interesų sferoje. Grupės yra padalintos, kiekvienas studentas siunčiamas į kitą restoraną. Valdybą ir apgyvendinimą teikia restoranai, kuriuose yra studentai, kurie jiems suteikia apgyvendinimą.
Mokesčiai
Mokestis už trumpą kursą yra 5 500,00 eurų. Mokestis už kursą apima:
- Apgyvendinimas Instituto svečių namuose mažuose apartamentuose (sudarytu iš dviejų kambarių su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) su pusryčiais, įskaičiuotu į 4 savaičių laikotarpį
- Maitinimas mokykloje nuo pirmadienio iki šeštadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis)
- Teorinės ir praktinės užduotys pagal planuojamą programą
- Švietimo medžiaga (leidiniai, garso ir vaizdo priemonės ir kt.)
- Maisto produktai pamokoms ir degustacijoms
- Įrangos ir įrankių naudojimas pamokose nurodytose klasėse
- Pilna virėjo uniforma, kurią sudaro: virėjo vestuvė su instituto logotipu, viržių kelnių pora, perone su instituto logotipu ir bandanu su instituto logotipu
- Pagalba kursų metu biurokratinėse procedūrose dėl leidimo laikinai gyventi išdavimo ir mokesčių identifikavimo numerio
- Instituto diplomas baigus kursą
Viskas, kas nepaminėta aukščiau, nėra įtraukta.
PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:
- 50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).
- 50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Italian Gastronomy Certificate
- Florence, Italija
Prancūzų ir italų konditerijos diplomas
- Parma, Italija
- Colorno, Italija
Gastronomijos ir restauravimo technikas
- Barcelona, Ispanija