"Haute Cuisine Chef" diplomas
Culinary Institute of Barcelona
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Barcelona, Ispanija
Kalbų studijos
Ispanų kalba, Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
11 - 13 Mėnesiai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 24 200
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Haute Cuisine Chef diplomas
Neužtenka būti virėju. Čia ruošiame virėjus geresniam XXI a.
Gastronomijos sektorius keičiasi ir vystosi nesustabdomu tempu.
Naujos rinkos tendencijos, pagarba produktui, verslumas, lyderystė restoranų versle, perspektyvi perspektyva ir mūsų atsakingas poveikis tvarumui sudaro programos, rengiančios naujos kartos šefus, DNR.
Žmonės iš viso pasaulio nusprendžia pakeisti savo gyvenimą ir įgyti aukštosios virtuvės šefo diplomą dėl įvairių priežasčių, nesvarbu, ar jie pradeda savo kulinarinę karjerą, ar persikvalifikuoja po daugelio metų darbo pramonėje, ar keičia karjeros kelią, kad taptų virėju. arba kulinarijos verslininkas.
Culinary Institute of Barcelona virėjo kursai yra neabejotinai pati naujausia ir įtakingiausia kulinarijos mokymo programa pasaulyje ir siūlo mūsų studentams radikalų profesinės trajektorijos pakeitimą. Vos per kelias trumpas savaites mūsų studentai sugeba sukurti dalykų, kurių niekas anksčiau nedarė, ne tik dėl to, kad jie turi išsamių žinių apie produktą, technologiją ar kontekstą, bet ir dėl to, kad sutelkiame visą savo dėmesį. edukacinis kūrybiškumo ir kulinarinių naujovių įkvėpimo modelis.
Programa skatina lavinti šoninius įgūdžius, tokius kaip valdyti save, kitus ir verslą; ji moko studentus, kaip vadovauti, bendrauti ir naudoti pasakojimus, kad sukurtų nepamirštamus pietus; tai sustiprina jų socialinį ir profesinį požiūrį, kad sustiprintų jų lyderystę virtuvėje, o visa tai mokoma evoliuciniu ir tarpdisciplininiu būdu per iššūkius, kurie išbando mūsų studentus ir jų įgūdžius.
Tai intensyvi ir kryptinga programa, paruošianti patekti į profesionalų pasaulį vos po aštuonių mėnesių kursų ir trijų ar šešių mėnesių prižiūrimos stažuotės restoranuose. Mokomoji patirtis CIB būdingoje tarptautinėje ekosistemoje Barselonos mieste, vienoje iš pasaulio gastronominių sostinių ir populiariausio maisto ruošimo studijų pasirinkimo.
Daugiau nei 70 garsių vardų iš tarptautinės gastronomijos scenos moko šioje programoje, kuri yra dalis mokymų, vedančių į Grand Chef diplomą. Tai reikalauja atsidavusio studentų pasirodymo ir įsitraukimo ne tik kulinarinės praktikos ir mokymosi prasme, bet ir pasineriant į gastronomijos ateitį bei ugdant įgūdžius ir gabumus, kurių reikalauja 21-ojo amžiaus virėjai.
Priėmimai
Studijų programa
Atsisiųskite programą čia
Reitingai
- Viena geriausių mokyklų studijuoti gastronomiją (Šefo pieštukas)
Galerija
Programos rezultatas
Tikslai
Pasiruoškite gaminti XXI amžiuje
- Projektuoti, įgyvendinti ir prižiūrėti
Kulinarinės paslaugos restoranuose arba bet kurioje restoranų ir gastronomijos pramonės įmonėje.
- Pilnas kulinarinis matymas
Metodai, metodai ir darbo būdai, kad galėtumėte kurti, siūlyti ir atlikti organizacinius patobulinimus visais lygmenimis.
- Inovacijų plėtra
Kurkite naujus produktų pasiūlymus ir paslaugas savo restoranams ar kitiems.
- Gastronomijos ateities vizija
Suprasti restoranų pramonės požiūrį ir įgyti įgūdžių, reikalingų norint būti virėju XXI amžiuje.
- Pasaulinės kulinarijos žinios
Įgysite pasaulinės virtuvės žinių, leidžiančių dirbti bet kurioje pasaulio virtuvėje.
- Nauji įgūdžiai, žinios ir požiūris
Vadovauti bet kuriai virtuvei su komandomis, orientuotomis į kulinarinį kūrybiškumą ir naujoves su nauju vadovavimo stiliumi.
Idealūs studentai
Kam
- Noriu būti profesionalus virėjas
Žmonėms, kurie nori pradėti akademines studijas ir patekti į rinką su dideliu konkurenciniu pranašumu.
- Noriu pakeisti savo sektorių ir savo gyvenimą
Žmonėms, kurie nori praplėsti savo komforto zoną tam, kad taptų virtuvės šefu pasiekti savo asmeninių ir profesinių tikslų.
- Noriu suteikti postūmį savo virėjo karjerai
Žmonėms, kurie jau pradėjo savo karjerą gastronomijos srityje, bet nori pasiekti kitą lygį profesionaliai gamindami maistą.
- Noriu sėkmingai dirbti bet kurioje pasaulio virtuvėje
Žmonėms, kurie nori įgyti holistinį ir tarptautinį požiūrį, leidžiantį jiems įveikti iššūkius, su kuriais jie gali susidurti bet kurioje pasaulio virtuvėje.
- Noriu tarptautinio kulinarinio mokymo patirties
Žmonėms, turintiems platų požiūrį į pasaulį, norintiems įgyti tarptautinės ir visapusiškos edukacinės patirties, atitinkančios jų lūkesčius.
- Noriu pasiruošti XXI amžiaus iššūkiams
Tiems žmonėms, kurie tiki, kad kulinarinis pasaulis pasikeitė ir pasiruošti šiems pokyčiams nebeužtenka.
- Noriu eiti savo keliu
Versliems žmonėms, turintiems įgūdžių vykdyti savo projektus ir juos valdyti.
Studento profilis
KARJEROS GALIMYBĖS
- Šefas
- Gamybos vadovas
- Sous šefas
- Bendra nuosavybė kulinarijos pramonėje
- Inovacijų vadovas (R+D)
- Vadovaujantis šefas
- Maisto gamybos ir restoranų pramonės gastronomijos vadovas
- Naujų projektų plėtros vadovas
- Gastronomijos konsultantas
- Maisto kokybės ir saugos vadovas restoranų pramonėje
- Gastronominių renginių ir veiklų vadovas