"Haute Cuisine Chef" diplomas

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Gavęs CIB chef diplomą tampa daug daugiau nei profesionalus virėjo laipsnis. Šis diplomas garantuoja, kad studentas gali diegti naujoves ir kurti, ty tobulinti jau egzistuojančią veiklą ir daryti tai, ko niekas anksčiau darė. Šis kursas yra kūrybos ir gamtos mokslų kelionė, kuri, pasirinktinai, gali būti išplėsta naudojant ankstesnį inicijavimo modulį tiems, kurie neturi "kokios nors profesinės patirties gaminant maistą".

Kai diplomas bus sėkmingai užbaigtas, studentas gali pasirinkti bet kurį iš šešių kulinarinių specialybių, galinčių tapti specialisto virėja, arba pasirinkti kursą, kad gautų vykdomojo chefo antrosios pakopos studijų diplomą.

Tai yra 8 mėnesių trukmės daugiakultūrės sambūvio programa su studentais iš viso pasaulio Barselonos miesto centre, kur jūs ne tik mokysite kepimo būdus, bet ir gyvensite gyvenimo patirtimi, kuri padės jums likusiai tavo gyvenimas.

"Diploma Chef" programa reikalauja, kad studentas pasiektų aukštą rezultatą ne tik kulinarinėje praktikoje, bet ir intensyviai panardinamas į tarptautinės virtuvės ateitį, taip pat šių įgūdžių ugdymą ir įgaliojimus, kuriuos reikalauja chefas XXI a. per modulius šoninių įgūdžių ir vibracinio mokymosi.

Kai programa bus baigta, studentai galės naudotis "Practicum" programa, kuri leis jiems įvertinti savo mokymąsi ir įgyti daugiau žinių per 3 mėnesių stebėjimo etapą bet kuriame iš daugiau nei 100 restoranų, su kuriais CIB turi bendradarbiavimo susitarimus.

Tikslai

1. Mokyti studentą kurti, įdiegti ir prižiūrėti kulinarines paslaugas restoranuose ar bet kokiuose kituose maisto ir gastronomijos sektoriuose.

2. Paruoškite studentą kurti naujus produktų pasiūlymus ir paslaugas jiems ar kitoms šalims priklausančioms maitinimo įmonėms.

3. Suteikti studentams galimybę įgyti pasaulinę kulinarinę kultūrą, leidžiančią jiems dirbti bet kurioje virtuvėje visame pasaulyje.

4. Leisti mokiniams kurti integruotą virtuvės vaizdą, jo metodus, metodikas, funkcijas ir funkcijas, kad galėtų kurti, pasiūlyti ir vykdyti organizacinius patobulinimus.

5. Leisk studentams pamatyti didelį paveikslėlį ateities gastronomijos ir maitinimo pasaulio ir įgyti įgūdžių, reikalingų būti virėja 21-ajame amžiuje.

6. Sukurti įgūdžius ir požiūris į komandinį darbą.

7. Stiprinti požiūrius ir įgyti metodiką kūrybiškumui ir naujovėms kurti.

8. Įgalinti studentus įgyti žinių, įgūdžių ir požiūrių, reikalingų tapti pagrindiniais veikėjais savo ateityje profesionalios virtuvės pasaulyje.

Į ką jis yra skirtas

Asmenims, norintiems kurti ir diegti naujoves profesionalios virtuvės pasaulyje.

Virtuvės specialistams, norintiems įgyti pažangių žinių ir tapti virėja.

Tiems, kurie nori imtis pirmojo žingsnio ir perkelti į maitinimo sektorių per virtuvę.

Tiems, kurie nori gaminti virtuvę savo profesiją.

Rekvizitai priėmimo

Šio kurso metu priimti 48 kandidatai yra asmenys, kurie, nepriklausomai nuo jų ankstesnio akademinio pasiekimo, turi aistrą kulinariniam pasauliui.

Pareiškėjams nereikia universitetinio laipsnio ar ankstesnio bakalauro laipsnio; tačiau rekomenduojamos veiksmingos praktinės pagrindinės kulinarijos praktikos žinios. Tiems, kurie neturi šių žinių, yra nemokama programa, skirta įgyti daugiau žinių ir tobulinti kulinarinius įgūdžius ("Pradinė programa"), siūlomų ne klasėje. Jūsų mokytojai jums patars šiuo klausimu.

Priėmimo procesas

1. Užpildykite priėmimo formą ir pateikite dokumentus.

Šis procesas baigtas internete.

2. Priėmimo testas ir ispanų kalbos mokėjimo lygis.

Nors mes suteiksime jums sinchroninio vertimo bandymo sistemą, kai kurios ispanų kalbos žinios bus naudingos. Priėmimo testas suteiks jūsų lygmens ir jūsų asmenybės bruožų, noro dirbti ir kūrybiškumą.

3. Pokalbis su programos koordinatoriumi.

Jūs turėsite telematinį pokalbį su programos koordinatoriumi, kuris įvertins jūsų suderinamumą su grupe ir jūsų indėlį į tą pačią.

4. Priėmimo komitetas.

Jūsų paraiška bus išsiųsta į Priėmimo komitetą, kuris priims galutinį sprendimą remdamasis proceso metu gauta informacija.

5. Patvirtinimas ir rezervavimas.

Jei nuomonė bus teigiama, galėsite užsiregistruoti mokėdami už rezervacijos vietą. Sveiki atvykę į CIB!

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau