Grand diplome - maisto ruošimo ir kepimo
Le Cordon Bleu Mexico
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Buenavista, Meksika
Kalbų studijos
Anglų kalba, Ispanų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Didžioji Diplôme®
Didžioji Diplôme® yra labiausiai išsamią programa kulinarijos mokymo ir didesnio pripažinimo, kad egzistuoja ir šiandien. Jį sudaro diplomo virtuvė (pagrindinis pažymėjimas, tarpinių ir pažangiosios) ir diplomas Konditerijos (Certified Basic, Intermediate ir Superior)
Metodika
Teorinis ir praktinis mokymas Le Cordon Bleu yra labiausiai išbaigtas, nes ji sujungia demonstracijas virėjai su praktinių užsiėmimų.
Parodomosios užsiėmimai vyksta specialiai įrengti kambariai su nuožulniomis veidrodžiai, monitorių, prijungtų prie vaizdo kamerų sistema ir visa būtina laikytis išsamiai darbą ir metodus, naudojamus profesorius virėja komanda.
Studentai gauna ingredientų kiekius, reikalingų pasirengti receptą sąrašą. Per demonstraciją galite užsirašinėti paaiškinimą virėja ir savo paties stebėjimais.
Pasibaigus šou, kuris trunka 3 valandas, tam degustacija, kuri leidžia studentams išmokti nustatyti įvairių faktūrų ir skonių jis yra pagamintas pabaigos; esminė jų mokymą.
Praktiniai užsiėmimai leidžia studentams taikyti metodus išmoko iš virėja demonstravimas. Kiekvienas studentas turi savo profesinę darbo vietos ir mokyklos suteikia ingredientus, reikalingus parengti savo receptą atskirai nuo pradžios iki pabaigos pagal virėja priežiūra.
Įvertinama kiekvieno praktikos sesijos pabaigoje studentai darbas.
Kalendorius ir tvarkaraštis
Didžioji Diplôme® trunka 30 savaičių (900 valandų iš viso) ir gali pradėti būti tiriamas bet metiniuose kvietimuose sausio, balandžio, liepos ir rugpjūčio.
Jis mokė 6 valandas per dieną nuo pirmadienio iki penktadienio, o studentas gali supratote klasę laiko lizdą 8:30-14:00 ar 19:00-22:00.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija
Pagrindiniai ir pažangūs prancūziškų pyragų gaminimo būdai
- Ferrières-en-Brie, Prancūzija
Kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomas
- Toronto, Kanada