F

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Magistras F










Maisto ir gėrimų bei Vykdomojo virėjo diplomas yra ištisa programa, kurios tikslas - mokyti studentus vykdomosios krypties virtuvėse ir F
Šis vykdomojo šefo diplomas ir F

Objektai

  1. Įsigykite virtuvės viziją ir sąmoningą kalbą bei apie klientų aptarnavimo sritis.
  2. Įtraukite lyderio, sugebančio sudaryti, valdyti ir įgalinti sudėtingą ir daugiadalykę darbo komandą, požiūrį.
  3. Apmokykite finansinius matavimo ir ekonominės kontrolės aspektus nuo efektyvių ir patirtinių paslaugų teikimo, kad padidintumėte pelningumą ir atitiktumėte įmonės vertybes bei tikslus.
  4. Įgykite žinių, susijusių su procesų valdymu, planavimu, organizavimu, procesų valdymu ir priežiūra, kurie lemia patirties generavimą ir pelningumo indėlį į bet kokio tipo paslaugas ar restauravimo bei svetingumo verslą.

Ugdykite į lyderystę orientuotus įgūdžius, darbo komandą sudarančių žmonių valdymą ir ryšį su įmonės aplinka.

Skatinkite vadovybės požiūrį, kuris leistų prisitaikyti prie naujovių.

Į ką jis yra skirtas

Viešbučių ir restoranų specialistams, norintiems orientuotis į restauravimo ir perdirbančių įmonių valdymą, administravimą ir vadovavimą

Kečėnų vadovams, kambarių vadovams, viešbučių ir verslo padalinių vadovams, norintiems vadovauti ir vesti savo komandas resoracijos versle

Vadybininkai, kurie nori efektyviai valdyti verslo operacijas ne tik kulinarijoje ir yra pagrįsti naujovėmis ir kūrybiškumu, kad sugeneruotų išsiskiriančią patirtį

Maitinimo įmonių ir kolektyvų savininkai, vadovai ir tarpiniai vadovai, norintys suplanuoti, organizuoti ir vykdyti skirtingas ir pelningas restauravimo paslaugas.

Profesionalai, atsakingi už aprūpinimo ir pirkimo funkcijas, verslo padalinių valdymo kontrolę, erdvių dizainą, patirties kaupimą ir lojalumą klientams.

Ką mokysi


ŽINIOS.

  • Žmonių valdymas, atsižvelgiant į gamybos jėgą atsižvelgiant į žmonių komandą, kuriai turėtų vadovauti, įskaitant darbo vietų kūrimą, įdarbinimą, atranką, mokymą, delegavimą ir atleidimą.
  • Verslo vadyba, kuri studentui pateikia virtuvės ir paslaugų gamybos verslo viziją.
  • Procesų valdymas, suteikiantis studentui įrankius ir kriterijus, leidžiančius apibrėžti ir valdyti produkciją bei aptarnavimo procesus, kad klientas galėtų sukurti nepamirštamą patirtį ir ugdyti lojalumą savo komandai.
  • Ekonomikos vadyba, suteikianti studentui ekonominį, operacinį ir taktinį darbo pobūdį, įskaitant finansinius, matavimo ir kontrolės aspektus.
  • Ateityje tai suteiks jums ekspertų viziją vidutinės trukmės ir ilguoju laikotarpiu apie naujas tendencijas ir naujas paradigmas, su kuriomis jūs susidursite ateinančiais metais, ir kurios jus paruoš pasirengimui valdyti tuos pokyčius.


Vėlesni įgūdžiai.

Siekiama lavinti įgūdžius, ypač susijusius su pažintiniais gebėjimais, kurių reikia studentui, norint įveikti XXI amžiaus iššūkius.

  • Kūrybiškumas ir novatoriškumas, susidedantis iš praktinių seminarų, skirtų kūrybingumui ir naujovėms sustiprinti, pasitelkiant metodikas, kurios suteiks jums judrumo ir kūrybinį efektyvumą.
  • Lyderystė ir darbas komandoje - tai sesijos, kurios suteiks įkalčių ir raktų, kad taptumėte efektyviu ir gerbiamu savo darbuotojų lyderiu, ir suteiks jums metodikos, kad jie žinotų, kaip elgtis kaip komanda, nukreipta į jūsų užsibrėžtus tikslus. .
  • CIB pasiūlymai, tai yra papildomi CIB užsiėmimai, dažniausiai dirbtuvių formatu, kurie jus nustebins dėl savo dinamikos.
  • Sprendimų priėmimas, kuris suteiks jums metodiką, leidžiančią daug lengviau ir efektyviau priimti paprastus ir sudėtingus sprendimus, neatsižvelgiant į prielaidas, baimes ir žalingą įtaką.

POŽIŪRIAI.

Tai reiškia dalyką, skirtą įgalinti reikiamą elgesį, norint priversti kurti programą:

  • Dirbdami lauke, turėsite galimybę susipažinti su pagrindine patirtimi, susijusia su restoranų ir viešbučių valdymu, iš privilegijuotosios padėties ir iš pagrindinių veikėjų rankų.
  • Patirtis, kurioje susipažinsite su realių žmonių, nepriklausančių CIB PSO, gyvenimais, pateiks jums jų intymiausią ir asmeniškiausią viziją, anekdotus, sėkmes ir nesėkmes.

PERKĖLIMO PARAIŠKA.

Tai apima tuos dalykus, kurie programos metu plėtojami skersai.

  • Iššūkis - tai sesijos, kurių metu išbandysite žinias, įgytas dalyvaudami dviejų dienų seminare, ir studentai susidurs su nustatyta situacija, kuri turi būti išspręsta per rekordiškai trumpą laiką.
  • Pagrindinis projektas, vykdomas skersai didelei programos daliai, jūs individualiai pritaikysite savo žinias ir įgūdžius vykdydami projektą, globojamą savo fakultete.

Priėmimo sąlygos

  • Kandidatai privalo turėti virėjo kvalifikaciją arba penkerių metų patirtį virėjo profesinėje virtuvėje.
  • Išplėstinė kalbinė ir rašytinė ispanų kalba.
  • Perduokite išankstinį pokalbį.
  • Pagrindinis reikalavimas būti vyresniems nei 18 metų.
  • Aukštesni „Microsoft Excel“ ar panašių įgūdžiai

PASTABA: Pareiškėjai, neatitinkantys šio reikalavimo, gali kreiptis dėl išplėstinio mokymo modulio „Skaitmeniniai įgūdžiai maitinimo įstaigoms“, į kurį įtrauktos instrukcijos, kaip naudotis „Excel“)

Apie Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona yra tarptautinė Culinary Institute of Barcelona kulinarijos mokykla, kurioje mokomi XXI amžiaus kulinarijos sektoriaus vadovai per žlugdantį kūrybinio maisto gaminimo ir vadovavimo restoranams valdymo patirtį.
Sužinokite daugiau apie virimo mokyklą, Culinary Institute of Barcelona mūsų svetainėje: https://cib.education
Mūsų vizija
Mūsų atsidavimas ir mintys

.

Štai kaip tai patiriame

Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

„Keystone“ stipendija

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis

Apie mokyklą

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation.

The Culinary Institute of Barcelona is designed so that you have a unique and unrepeatable experience based on multiculturalism, creativity and innovation. Skaityti mažiau