Europos kulinarinio meno

DCT University Center – Switzerland

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Europos kulinarinio meno

DCT University Center – Switzerland

SKD visapusiškos Europos kulinarinio vadybos programa buvo pirmoji tarptautinė programa, turi būti akredituotos Amerikos kulinarijos federacija (APF). SKD "švietimo lyderystė pripažįstama Pasaulio asociacijos Virėjai draugijų (WACS), kuri paskiria SKD kaip Neeilinis valstybės, ir vėl visai neseniai APF, kuri suteikė SKD savo pavyzdžių Programos statusas - priėmimo SKD vienas iš tik 22 programų pasaulyje ir vienintelė programa už JAV ribų, turi būti pripažintas šiame nuosekliai aukštus standartus ir meistriškumo lygį būdu.

Europos kulinarinio meno programos moduliai

Fondo, Europos virtuvė (FEC) supažindins Jus su Europos gaminimo būdus, virtuvės įranga, mašinos ir indai, taip pat receptas kainuojančių ir virtuvės tvarka. Jūs išmoksite naudoti Europos ingredientų; plėtoti savo paruošimo būdus ir peilis įgūdžius; išmokti parengti pagrindinio atsargų, sriubos, padažai ir duonos ir konditerijos gaminių ir gauti virtuvės terminologijos supratimas. FEC arba atitinkamos išankstinės patirties dėl EGC sąlyga.

Europos Gourmet Cuisine (EGC) remsis savo supratimą apie pagrindines Šveicarijos ir Europos kulinarinio principais ir terminologija. Jūs išnagrinės Europos nacionalinių ir regioninių virtuvių, nuo tradicinių prie šiuolaikinės, rengiant įvairius receptus, įskaitant tipiškas užkandžiai, žuvis, vegetaras, o pagrindinis patiekalas patiekalų. Jūs išmoksite pagrindines priekinėje namas įgūdžius ir gerą klientų santykių svarbą. Restoranas projektai suteiks jums galimybę taikyti savo žinias ir tobulinti savo vadovavimo ir komandinio darbo.

Europos Kepiniai ir šokoladas (EPK) bus išmokyti jus visus šiuolaikinės virtuvės konditerijos aspektus, nuo tradicinių Šveicarijos ir Europos pyragai, tortes, ritiniai, duona, sausainiai ir sausainiai, iki šiandienos modernių receptai ir tendencijos padengtą desertai. Jūs išmoksite geriausia metodus kuriant platų patrauklių ir madingų šilta, šalta ir šaldytų desertų tiek padengtą ir savitarnos pristatymas; plius trumai, saldainiai ir šokoladas; ir meno cukraus ir šokolado šou gabalų.

Įvadas vadybos studijų (IGS) asocijuotos studijų programos dalis, kurioje galėsite registruotis į kursus sutelkiant dėmesį į valdymo kompetencijų, pavyzdžiui, Kompiuteriai, Maistas ir gėrimai valdymo, etika ir žmogiškųjų išteklių valdymo.

Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Sau 2019
Vas 2019
Duration
Trukmė
3 mėnesių
Dieninės
Locations
Šveicarija - Lucerne, Lucerne
Pradžia : Sau 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Spal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Šveicarija - Vitznau, Lucerne
Pradžia : Vas 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Sau 2019
Šveicarija - Lucerne, Lucerne
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Vas 2019
Šveicarija - Vitznau, Lucerne
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Bal 2019
Šveicarija - Lucerne, Lucerne
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Liepa 2019
Šveicarija - Lucerne, Lucerne
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Spal 2019
Šveicarija - Lucerne, Lucerne
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla