Diplome De Virtuvė

Le Cordon Bleu London

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Diplome De Virtuvė

Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu anketa puikia virtuvė diplomas siūlo labiausiai tikslią ir išsamią programą klasikinių Prancūzijos kulinarijos metodų šiandien. Manome, mokymo palaipsniui klasikinis metodas ir būdai yra pirminis jums tada galės jį taikyti bet virtuvių tipą ir pritaikyti ją prie savo ateities karjerą.

Sėkmingai baigti virtuvė diplomas jums bus pasirengusi tobulėti su patrauklių karjeros galimybių spektrą išmokus visus būtinus profesinius įgūdžius. Jums bus mokomi mūsų komanda klasikinės apmokyti meistriškumo virėjai, kurie darbo patirtį vyresniųjų pozicijas geriausių pasaulio virtuvių ir "Michelin" žvaigždute restoranų.

Diplome de virtuvė

KURSŲ STRUKTŪRA IR TURINYS

Virtuvė diplomas gali būti baigtas per 9 mėnesius ar 6 mėnesius su mūsų intensyvios diplome de Cuisine. Taip pat galima kreiptis dėl sertifikatų atskirai, pradedant nuo pagrindinio virtuvė.

Superior studentai surengs sėdinčiam įvykį Pasaulio virtuvė Įvykio kaip dalis mūsų diplome de Cuisine. Renginys leidžia studentams įrodyti savo įgūdžius, suteikti galimybę dirbti pramonėje skonį ir taip pat prisideda prie mokinių bendrą klasę.

"Le Cordon Bleu virtuvė diplomas taip pat apima svarbus ir esminis Konditerijos technikų, kurios bus taikomos saldžių ir pikantiškų patiekalų. Tai yra viena iš labiausiai išsamių diplomų rasite visame pasaulyje.

Kas tai yra PROGRAMA?

Mes sveikiname studentus iš įvairių švietimo ir profesinių sluoksnių įvairovė. Ne prieš kulinarijos patirtį nereikia. Ši programa tinka, jeigu:

  • Jūs norite įvesti karjeros darbo profesionaliai virtuvė (restorane ar viešbutyje)
  • Jūs norite sužinoti profesinius įgūdžius per Gap Year arba naudoti per slidinėjimo sezoną
  • Jūs esate profesionalus virėjas ar verslininkas ir norite sužinoti klasikinis prancūziškas technikas
  • Jums patinka virimo ir visada norėjau išmokti "teisingą kelią" daryti dalykus virtuvėje

KAS kvalifikacija Aš ĮGYTI?

Sėkmingas absolventai diplome de Cuisine gaus "Le Cordon Bleu kvalifikaciją švenčiama daugelyje pasaulio šalių. Būtent dėl ​​šios priežasties, kad daugelis geriausių restoranų, viešbučių grupių ir kitų darbdavių dalyvauti mūsų Karjera Forumas kiekvienas terminas patenkinti mūsų studentus po studijų darbo galimybes.

Tai diplomas kursas buvo akredituota pagal "Investicijos į kokybės" licenciją nacionalinė skyrimas organizacijos NCFE, ir žinoma, išmatuojami mokymosi rezultatai buvo palyginti 4 lygmenyje naudojant Ofqual kvalifikacinį ir kredito sistema (QCF) lygmenų aprašai.

"Le Cordon Bleu" pasirodyti kai kurie iš labiausiai išskirtinių studentams, kurie nori ir entuziastingi prisijungti prie pramonę. Iš mokymo virėjai "Le Cordon Bleu kokybės garantuoja, kad absolventai bus iš aukščiausių standartų" Alain Roux -. Michelin "žvaigždute virėja ir virėja-globėja Waterside Inn

Trukmė:

9 mėnesių | 3 terminai

Kaina:

£ 19.100

Diplomas mokestis apima: Ingredientai, uniformos, ZWILLING peilių rinkinys, mokymosi medžiagos

Valandos per savaitę: Apie. 18 iki 21 metų valandos

Įsiurbimo:

  • Sausis
  • Balandis
  • Birželis
  • Rugsėjis

Patekimo į rinką reikalavimai:

Aukštosios mokyklos diplomą arba lygiavertį. Ne prieš kulinarijos patirtį nereikia.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų


Paskutinį kartą atnaujinta April 7, 2017
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Rgp 2018
Duration
Trukmė
6 - 9 mėnesių
Dieninės
Price
Kaina
19,100 GBP
Locations
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Pradžia: Rgp 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Rgp 2018
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla