Diplome De BOULANGERIE

Le Cordon Bleu London

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Diplome De BOULANGERIE

Le Cordon Bleu London

Mūsų diplome de Boulangerie buvo specialiai sukurta siekiant patenkinti besiplečiančios kulinarijos sektoriuje svetingumo industrijos poreikius. Šia programa siekiama suteikti jums su klasikinės ir praktinių įgūdžių Boulangerie menų, virtuvės valdymo ir gastronomijos.

Visoje žinoma, jūs išmoksite daug įvairių Boulangerie metodų, tokių kaip pagrindinių duonos tešlas, viennoiserie ir kurti ir administruoti savo raugo kultūras sourdoughs. Jūs gausite galimybę plėtoti savo kūrybiškumą, o taip pat auga jūsų supratimą apie tai, kaip paleisti mažą verslą.

Ši programa suteiks jums žinių apie visų Boulangerie prekybos aspektus. Jūs išmoksite per demonstracijas, praktinio taikymo, paskaitos, ir svetainė pramonės vizitų.

Kursas vadovavo magistras Baker Dominique Moudart. Dominique praleido daugiau nei 30 metų tobulina savo Boulangerie įgūdžius, įskaitant septynerių metų, praleistų keliaujant Prancūzijoje atrasti vietos duonos veislių ir gamybos metodus.

Atkreipkite dėmesį: Mūsų diplome de Boulangerie gali būti tiriamas kartu su mūsų diplome de konditerijos.

Atkreipkite dėmesį: indėlių mokestis už diplome de Boulangerie yra £ 700

3 kiekiai kasmet: pavasarį, vasarą arba rudenį

Pagrindinė informacija

  • Trukmė: 180 valandos | 3 terminai
  • Kaina: £ 8736
  • Diplomo mokestis apima: ingredientai, kursiniai vadovą ir įranga
  • Valandos per savaitę: 6 valandos per savaitę
  • Patekimo į rinką reikalavimai: aukštosios mokyklos diplomą arba lygiaverčių įrodymą anglų kalba. Ne prieš kulinarijos patirtis reikalinga. Visi studentai turi būti 18 metų arba vyresni.
  • Išoriniai kandidatai: atkreipkite dėmesį, turėsite įsigyti peilių rinkinį ir vienodas už papildomą mokestį (£ 445)

Kurso struktūra

Diplome de Boulangerie yra 180 valandų kursas ir susideda iš trijų modulių, kurių kiekviena 60 valandos. Kaip jums pažangą būdai išmokė tapti Perkelti išplėstas plėtoti savo sugebėjimus struktūriniu būdu.

Boulangerie Aš modulis

Sąlyga: nė Šis pirmasis modulis supažindina studentus su Boulangerie praktikos ir naudojimo profesionalia įranga pagrindiniams Boulangerie įgūdžius. Studentai mokysis visus pagrindinio Boulangerie preparato, pavyzdžiui, aspektus:

  • Tiesios maišymo metodai pagrindinio duonos tešlą
  • Laminavimas procesai
  • Aukštos ir žemos procentas sviestas duona tešla (ir Brioche)
  • Darbas su mažiau glitimo kokybės grūdų
  • Aukštojo hidratacija tešla būdas
  • Konditerijos grietinėlė ir įdarai kepti pyragus

Studentai taip pat apima maisto ruošimo teoriją, kur jie bus nurodyta ant kepimo metodus, produktų ir ingredientų, pavyzdžiui, miltų, pieno ir cukraus sudėtį.

Boulangerie Modulis II

Sąlyga: Boulangerie Aš modulis Antrasis modulis yra sukurta siekiant suteikti studentams tvirtą supratimą daugiau avansinių metodus, tokius kaip:

  • Įvairių tipų ikimokyklinio fermentacijos metodais
  • Kuriant dekoratyviniai įgūdžius
  • Žinios skirtingų skonio duonos
  • Formuojant duonos ir pyragų

Jūs taip pat sužinoti apie maistinę daiktų, pagamintų kepinių virtuvės leidžia jums sukurti savo supratimą apie alergenų ir maisto netoleravimu.

Boulangerie III modulis

Sąlyga: Boulangerie Modulis II Galutinis modulio pagrindinis dėmesys skiriamas pažangių paruošimo ir amatininkas Boulangerie metodus. Studentai plėtos savo žinias apie:

  • Pertrauktas kepimo procesai
  • Naudojant natūralią levain
  • Tarptautiniai duonos
  • Glitimo alternatyvas

Kartu įvaldyti sudėtingus metodus, studentai taip pat veiks kūrybinių ir dekoratyviniai gabalus ir plėtoti savo supratimą apie įrangą, kuri gali padėti padidinti gamybą profesionaliai duonos.

Kas tai yra programa?

Tai specialistas duona Žinoma rekomenduojama studentams, kurie nori išmokti ir įsisavinti pagrindines Boulangerie metodus. Mes sveikiname studentus iš įvairių švietimo ir profesinių sluoksnių įvairovė. Ne prieš kulinarijos patirtį nereikia. Programa tinka, jeigu:

  • Jūs norite įvesti savo karjerą dirbo kaip kepėjas, ar amatininkas arba kaip duonos įmonės darbuotojas
  • Jūs esate profesionalus virėjas verslininkas ir norite sužinoti klasikinis prancūziškas technikas nustatyti savo duonos verslą
  • Tu myli duoną ir nori įgyti esminių Boulangerie teorijos ir praktinių žinių
  • Jūs esate diplome de konditerijos studentas ir norėtumėte pagilinti savo žinias amatininkas duona, duonos ir Boulangerie

Kas kvalifikacija aš įgyti?

Sėkmingi absolventai diplome de Boulangerie bus uždirbti "Le Cordon Bleu kvalifikaciją švenčiama daugelyje pasaulio šalių. Būtent dėl ​​šios priežasties, kad daugelis geriausių restoranų, viešbučių grupių ir kitų darbdaviai dalyvauti mūsų Karjera Forumas kiekvienas terminas patenkinti mūsų studentus po studijų darbo opportunities.Examples potencialių pozicijų apima:

  • kepėjas
  • Kepyklų vadybininkas
  • Maisto verslininkas
  • Specializuotos viennoiseries kepėjas

Tai diplomas kursas buvo akredituota pagal "Investavimas į kokybę" licenciją nacionalinė skyrimas organizacijos NCFE, ir žinoma, išmatuojami mokymosi rezultatai buvo palyginti 3 lygio naudojant Ofqual kvalifikaciją ir kredito sistema (QCF) lygmenų aprašai.

Terminuoti Datos ir kainos

  • Balandis 5, 2017 - 11 Lap 2017 (standartas) - £ 8,736.00
  • Liepa 5, 2017 - 17 Vas 2018 (standartas) - £ 8,736.00
  • Spalis 4, 2017 - Balandis 19, 2018 (standartas) - £ 8,736.00
  • 10 sausis 2018 - Rug 11, 2018 (standartas) - £ 8,736.00
Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Rgp 2018
Duration
Trukmė
8 mėnesių
Dieninės
Price
Kaina
8,736 GBP
Locations
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Pradžia: Rgp 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Rgp 2018
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla