Diplomas Kulinarinio Valdymo

Le Cordon Bleu London

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Diplomas Kulinarinio Valdymo

Le Cordon Bleu London

Į kulinarinio vadybos diplomas buvo sukurta siekiant suteikti studentams žinių ir įgūdžių, kad pavyks, nes rytoj vadovams svetingumo ir restoranų pramonės tarptautiniu lygiu.

Le Cordon Bleu "diplomas kulinarinio vadybos dėmesys skiriamas švietimo kulinarinius sugebėjimus, gastronomijos ir valdymą. Programa yra interaktyvi pažangios maisto gaminimo būdus (modernistinis / molekulinė / kelių jutimo virtuvės) yra capstone vieneto programą, remiamą su įvairiais valdymo įgūdžių, reikalingų per šiuolaikinio profesionalaus virtuvės aplinką. Kulinarija valdymo pabrėžia inovacijų, kūrybiškumo ir taikymą teorijos prie praktikos.

Šis kursas yra idealus Le Cordon Bleu kulinarijos meno absolventams, kurie nori tęsti studijas kulinarijos valdymo srityje.

Kulinarija valdymas

Kurso turinys

Tai 4 lygis diplomas yra unikali, nes ji sujungia pažangias žinias ir įgūdžius kulinarinio meno, taip pat sutelkti dėmesį į verslo, veiklos ir valdymo. Jis yra sudarytas iš:

  • Išplėstinė kulinarijos kursai: išmokti ir įsisavinti maisto gaminimo būdai, receptas ir meniu planavimas, dabartiniai maisto tendencijos, naujoviški ir jutimo įgūdžius, įskaitant 3 lygis Award Maisto higiena Maitinimas, paskirta pagal Chartered Institute of aplinkos sveikatos (CIEH)
  • Pagrindinės veiklos ir valdymo disciplinas: suprasti ir patobulinti visus įgūdžius valdyti sėkmingą ir efektyvų veikimą, įskaitant pagrindų virtuvės valdymą, pavyzdžiui, tiekimo grandinės, apyvartą, kainuojančios, lyderystę ir personalo valdymo
  • Verslas ir marketingas: gilinti įgūdžius, reikalingus sukurti stiprią verslo modelį, pabrėžiant rinkodaros svarba restorane pramonės

ABSOLVENTŲ PROFILIS

Studentai, baigę kursus, bus įrengta įgūdžių, kad taptų vadovams svetingumo ir restoranų pramonės šakose, visame pasaulyje, taip pat verslo savininkams jų nuosava teise.

Pavyzdžiai galimų pozicijų:

  • Vykdantysis direktorius / vadybininkas
  • Restoranas vadybininkas
  • Maisto ir gėrimų vykdomasis
  • Maisto verslininkas
  • Maisto produktų kūrėjas / tyrėjas
  • Renginiai koordinatorius

Le Cordon Bleu studentų daugiakultūrė, tarptautinis, novatoriškas, atviri ir lankstūs, jie nori mokytis - kurie yra labai svarbūs įgūdžiai už mus.

Emilis Minev - Vykdantysis direktorius - Shangri-La tuo Shard

Trukmė:

200 valandų daugiau nei 10 mokymo savaičių ir 1 savaitė vertinimas

Kaina:

£ 5995

Valandos per savaitę: Apie. 20 valandų

Įsiurbimo:

  • Sausis
  • Kovas / balandis
  • Birželis
  • Rugsėjis / Spalis

Išankstinė sąlyga:

Le Cordon Bleu "diplomą ar Didžioji Diplôme arba lygiavertis kulinarijos kvalifikacija

Išoriniai kandidatai:

prašome kreiptis į mokyklą suplanuoti susitikimą iki įtraukimo į tyrimą. Atkreipkite dėmesį, turėsite įsigyti peilių rinkinys ir vienoda papildomų išlaidų (£ 630).

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų


Paskutinį kartą atnaujinta April 7, 2017
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Rgp 2018
Duration
Trukmė
200 valandos
Dieninės
Price
Kaina
5,995 GBP
Locations
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Pradžia: Rgp 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Rgp 2018
Jungtinė Karalystė - London, Anglija
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Price
10% nuolaida "Le Cordon Bleu studentų