Diplomas Kulinarijos, Mitybos Ir Maisto Tendencijos

Le Cordon Bleu London

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Diplomas Kulinarijos, Mitybos Ir Maisto Tendencijos

Le Cordon Bleu London

Sukurta pramonės ekspertai, buvo sukurta gastronomijos, mitybos ir maisto tendencijos diplomas reaguoti į didėjančią paklausą sveiką maistą.

Diplomas užtikrina, kad būsimi pramonės specialistai gali efektyviai reaguoti į vartotojų susidomėjimą sveikatos, sveikatingumo ir maistingus maisto produktus be jokio tvarumo arba kulinarijos kūrybiškumą.

Kursas integruoja mitybos principų į kulinarinio meno tam, kad sukurti novatoriškas, įkvepiantis ir labai maistingus patiekalus. Juo siekiama sukurti pagrindą, kuris leis jums pažangą savo ateities maisto pramonės karjerą.

Ši programa suteiks holistinį požiūrį į maistą ir mitybą per paskaitas, kulinarijos demonstracijas ir praktinis taikymas.

2 kiekiai kasmet: pavasarį ir rudenį

Pagrindinė informacija

  • Trukmė: 204 val daugiau nei 3 mėnesius
  • Kaina: £ 6000
  • Diplomo mokestis apima: mokymosi medžiagą ir vienodą komplektas
  • Valandos per savaitę: maždaug 20 valandos
  • Patekimo į rinką reikalavimai: aukštosios mokyklos diplomą arba lygiavertį dokumentą, tinkamumo studijuoti Jungtinėje Karalystėje, įrodymų anglų kalba. Visi studentai turi būti 18 metų arba vyresni.

Atkreipkite dėmesį, kad norint sėkmingai gali būti reikalaujama užbaigti kulinarijos programos Le Cordon Bleu studentų dirbti su gyvu vėžiagyvių, parengti ir naudoti veršienos atsargų, dalyvauti praktinės skerdyklose klasių jautienos, kiaulienos ir vištienos, ir tvarkyti alkoholinius gėrimus per kulinarijos kontekste kurios gali būti susijusios būtent su jų programos.

Kurso struktūra

Tai 4 lygis diplomas yra pagrįstas mitybos ir maisto mokslo, ir jų taikymą pagal kulinarinio meno principus. Ji teikia šias disciplinas: sveikatos, mokslo ir kulinarijos akcentuojant mitybos. Ji taip pat apima plačią žinių bazę, susijusią su dabartine maisto pramone nuo sveikatos ir tvarumo perspektyvos. Jis yra sudarytas iš:

  • Maisto tendencijos: suprasti istorinę raidą dietos ir žmonių sveikatai, kad dabarties ir ateities vizijų.
  • Mitybos principai: suprasti mitybos pagrindą studijuojant maisto paruošimas, analizė, mitybos ir receptų modifikacijos. Virškinimas, absorbcijos ir metabolizmo bus tiriamas detaliai įgyti maistingumo gyvavimo supratimą.
  • Mokslas Maisto: mokslas atsilieka virimo svarbu suprasti maisto pasirinkimo ir, kaip organizmas sugeba maistą. Maisto konservavimas, fermentacija, ir Traukiant aliejų, žolelių, prieskonių ir valgomuosius augalus
  • Darnaus Food Systems: per paskaitas serijos tarp tvariai maisto produktų gamybai, perdirbimui, gamybos ir platinimo integracija bus aptarti aplinkosaugos požiūriu.
  • Praktinis Mityba: išmokti praktiškai taikyti mitybos teorijos, ypatingą dėmesį skiriant pasaulio skonių įvairovė ingredientų, novatoriškų receptai ir sezoniškumo produkciją. Pagrindiniai mitybos principų bus taikomas maistui ir gėrimams, meniu planavimas, ir pritaikant receptus.
  • Maisto sauga ir mikrobiologija: Sėkmingas vieneto patvirtina studentams 3 lygio apdovanojimas Maisto higiena viešojo maitinimo, kurį suteikia (CIEH) Chartered Institute of aplinkos sveikatos.
  • Maisto Verslas, Žiniasklaida & Marketing: įvadas į verslo aspektus maisto pramonės galąstuvas esmines žinias ir įgūdžius verslo praktiką ir procesus į sveiko maisto pramonėje. Rinkodara, prekės ženklo kūrimo ir mitybos žiniasklaidoje bus Centrai šio vieneto.
  • Mityba, ryšių ir moksliniai tyrimai: tai vienetas, kuris yra neatskiriama programos remiasi dabartinės mitybos tyrimų ir suteikia pagalbą vertinimo procese. Studentai užbaigti mokslinių tyrimų projektą, paremtą vystymosi sveikatai, sveikatingumo ar mitybos maisto produkto ar restorano meniu. Visi programos vienetai bus įtraukti į šį vertinimą.

Kuris yra PROGRAMA?

Specialistas diplomas gastronomijos, mitybos ir maisto tendencijos rekomenduojama studentams, kurie nori įgyti išsamių žinių apie mitybą ir sveikatą, kai kreipėsi į kulinarinio meno. Mes sveikiname studentus iš įvairių švietimo ir profesinių sluoksnių įvairovė. Ši programa tinka, jeigu:

  • Jūs esate profesionalus virėjas ar verslininkas ir norite sužinoti mitybos ir dietų pamatus
  • Jūs norite įvesti savo karjerą dirbant profesinės virtuvės (restoranas ar viešbutis, SPA, sveikatingumo centras)
  • Jūs norite atidaryti savo verslą (Užkandinė, sultys baras, restoranas ar parduotuvė) ir norite skatinti maistingą maistą ir jų naudą sveikatai, tvarumą ir sezoniškumą
  • Tie, su į priekį jų maistinę žinias asmeniniam arba profesiniam naudojimui interesų

Kas kvalifikacija aš įgyti?

Baigusiems iš gastronomijos, mityba ir maisto tendencijos diplomas bus uždirbti "Le Cordon Bleu kvalifikaciją švenčiama daugelyje pasaulio šalių.

Tai diplomas buvo akredituota pagal "Investavimas į kokybę" licenciją nacionalinė skyrimas organizacijos NCFE, ir žinoma, išmatuojami mokymosi rezultatai buvo palyginti 4 lygmenyje naudojant Ofqual kvalifikaciją ir kredito sistema (QCF) lygmenų aprašai.

Terminuoti Datos ir kainos

  • Kov 20, 2017 - birželio 2, 2017 (standartas) - £ 6,000.00
  • 11 rugsėjis 2017 - 24 Lap 2017 (standartas) - £ 6,000.00
  • Kov 19, 2018 - birželio 1, 2018 (standartas) - £ 6,000.00
  • 10 rugsėjis 2018 - 23 Lap 2018 (standartas) - £ 6,000.00
Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Rugs 10, 2018
Kov 2019
Duration
Trukmė
3 mėnesių
Dieninės
Price
Kaina
6,510 GBP
Locations
Jungtinė Karalystė - London, England
Pradžia : Rugs 10, 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Pradžia : Kov 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Rugs 10, 2018
Jungtinė Karalystė - London, England
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Kov 2019
Jungtinė Karalystė - London, England
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla