Bendra maisto higiena
Copenhagen Hospitality College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Copenhagen, Danija
Kalbų studijos
Anglų kalba,
Studijų formatas
Susisiekti su mokykla
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Įvadas
Ypatingas dėmesys skiriamas dalyviams, kurie gali taikyti bendruosius savikontrolės principus gaminant, laikant ir parduodant maistą, įskaitant atitinkamus pramonės kodeksus.
Dalyviai gali taikyti rizikos analizės principus, nurodyti kritinius taškus ir nustatyti sistemingas stebėjimo procedūras, lygiai taip pat, kaip jie gali atlikti savikontrolę dabartinėje produkcijoje.
Dalyviai žino apie mikroorganizmų atsiradimą, augimą ir plitimą maiste ir gali šias žinias pritaikyti mikroorganizmų vystymuisi slopinti praktiniame maisto gamybos, laikymo ir pardavimo darbe.