Aukštasis kulinarijos menų diplomas
International Culinary Institute
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Hong Kong, Honkongas
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
HKD 59 000 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* per metus. Šiuo metu peržiūrimi 2021/22 mokslo metų studijų mokesčiai
Įvadas
Viršelio leidimas iš Profesinio mokymo tarybos
Programos tikslai
Parengia studentus dirbti gyvybingoje ir nuolat augančioje maitinimo pramonėje ir ugdo jų intelektinę bei profesinę kompetenciją, kad patenkintų pramonės paklausą naujos kartos šefams, turintiems ne tik kelių kulinarijos ir vadybos įgūdžių, bet ir profesionalų požiūrį bei požiūrį į darbą. ;
Teikia platų kinų ir vakarų kulinarijos menų ir mokslų temų spektrą ir kulinarijos srautų specifinių modulių grupes, kad padidintų studentų žinias ir įgūdžius nacionaliniuose / tarptautiniuose kulinarijos menuose, kad padėtų studentams įgyvendinti savo interesus ir karjeros siekius;
Struktūrizuota, siekiant padėti studentams pasiekti kulinarinių nišų žinias ir plėtoti holistinę patirtį kulinarijos operacijose ir maitinimo įmonėse.
Programos srautas
Studentai gali pasirinkti vieną iš šių srautų, kad padidintų savo profesines žinias ir įgūdžius atitinkamoje studijų srityje:
- Vakarų virtuvė (ICI miestelis)
- Kinų virtuvė (CCI miestelis) *
Trečiajame semestre studentai pateks į Srautą, atsižvelgdami į jų pasirinkimą, akademinius rezultatus ir vietų srautą.
* Pastaba: kinų srautas netaikomas studentams, kurie nėra vietiniai.
Karjeros galimybės
Absolventai bus profesionaliai pasirengę užimti operatyvines pareigas įvairiose maitinimo įstaigose, tokiose kaip restoranai, viešbučiai, kurortai, pramogų parkai ir klubų namai. Sukaupę profesinę patirtį, jie taps labai pajėgiais kandidatais į vadovų ir vadovų pareigas.
Aukštojo kulinarijos meno (vakarietiškos virtuvės) absolventai, turintys vienerių metų darbo patirtį po kvalifikacijos, turintys mažiausiai 22 metų amžiaus ir išlaikę prekybos testą, bus apdovanoti „Certified Cook“, kurį kartu siūlo International Culinary Institute ir Vokietijos pramonės ir prekybos rūmai.
Profesinis atpažinimas
Studentai, studijuojantys maisto ruošimo ir maitinimo programas, privalo laikyti maisto higienos ir saugos modulį. Laimėjusiems kandidatams suteikiamas „Pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojams“, kurį pripažino Maisto ir aplinkos higienos departamentas Honkonge.
Aukštojo kulinarijos meno (vakarietiškos virtuvės) diplomas, turintis mažiausiai vienerių metų darbo patirtį po kvalifikacijos ir mažiausiai 22 metų, gali dalyvauti Vokietijos prekybos testų kvalifikacijos sistemoje. Laimėję kandidatai apdovanojami „Vakarų virtuvės sertifikuotu virėju“, kurį siūlo International Culinary Institute ir Svetingumo verslo verslo ir vadybos mokymo centras, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Kulinarijos meno (kinų virtuvės) aukštojo diplomo absolventai gali dalyvauti prekybos teste, kurį sukuria sukurta organizacija Kinijoje. Laimėjusiems kandidatams suteikiama atitinkama kinų virėjo kvalifikacija.
Bendrieji įėjimo reikalavimai
Baigė aukštąją mokyklą su įrodytu anglų kalbos mokymu, pvz. IELTS 5,0 ar lygiavertis.
Paraiškas kiekvienu konkrečiu atveju įvertins atitinkamas departamentas.
Studijų programa
Programos srautas
Studentai gali pasirinkti vieną iš šių srautų, kad pagerintų savo profesines žinias ir įgūdžius atitinkamoje studijų srityje:
- Vakarų virtuvė (ICI miestelis)
- Kinijos virtuvė (CCI miestelis)*
Studentai pateks į srautą trečiąjį semestrą, priklausomai nuo jų pasirinkimo, akademinių rezultatų ir laisvų vietų sraute.
*Pastaba: kinų srautas netaikomas ne vietiniams studentams.
Profesinis pripažinimas
Maisto ruošimo ir maitinimo programas studijuojantys studentai privalo laikyti Maisto higienos ir saugos modulį. Sėkmingiems kandidatams įteikiamas „Pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojams“, kurį pripažįsta Honkongo Maisto ir aplinkos higienos departamentas.
Aukštojo kulinarinio meno (Vakarų virtuvės) diplomo absolventai, turintys ne mažesnę kaip vienerių metų darbo patirtį po kvalifikacijos įgijimo ir ne jaunesni kaip 22 metų amžiaus, gali dalyvauti Vokietijos prekybos testų kvalifikacijos sistemoje. Sėkmingi kandidatai apdovanojami „Certified Cook in Western Cuisine“, kurį siūlo International Culinary Institute ir Svetingumo pramonės verslo ir vadybos švietimo centras, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Aukštojo kulinarinio meno (kinų virtuvės) diplomo absolventai gali laikyti Kinijoje sukurtos organizacijos prekybos testą. Sėkmingiems kandidatams suteikiama atitinkama „Kinijos virėjo“ kvalifikacija.
Priėmimai
Galerija
KARJEROS GALIMYBĖS
Absolventai bus profesionaliai pasirengę užimti vadovaujančias pareigas įvairiose maitinimo įstaigose, pavyzdžiui, restoranuose, viešbučiuose, kurortuose, pramogų parkuose ir klubų namuose. Sukaupę profesinę patirtį, jie taps itin pajėgiais kandidatais į vadovaujančias ir vadovaujamas pareigas.
Aukštojo kulinarinio meno diplomo (Vakarų virtuvės) absolventai, turintys vienerių metų darbo patirtį po kvalifikacijos įgijimo ir ne jaunesni kaip 22 metų amžiaus ir išlaikę amato testą, bus apdovanoti „Sertifikuotu virėju“, kurį kartu siūlo International Culinary Institute ir Vokietijos pramonės ir prekybos rūmai.