Filter
Asocijuotas laipsnis
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Geriausios asocijuoto laipsnio studijos - Maisto ir gėrimų studijos

Norintys išreikšti savo kulinarinę aistrą ir įgūdžius naudoti mėgaudamiesi visavertį ir įdomų karjerą svetingumo industrijos turėtų apsvarstyti uždirbti Koledžas maisto ir gėrimų. Turintis šioje sparčiai tempas ir konkurencingą srityje laipsnį suteikia asmenims įgyti pranašumą.

Kas yra Koledžas maisto ir gėrimų studijų? Koledžas maisto ir gėrimų studijų programa suteikia studentams nuodugniai suprasti kultūros, tendencijas bei funkcijas svetingumo srityje ir leidžia jiems efektyviai išnaudoti savo kūrybiškumą, Kulinarija, lyderystę, teismą ir problemų sprendimo įgūdžius ir įvairių restoranų ir renginių nustatymus. Per daug rankų, susijusios su mokymu ir klasėje mokytis kartu, studentai sugeba sėkmingai valdyti kiekvieną bet kurio maisto ir gėrimų padalinio kasdienių operacijų aspektus.

Studentai, stoti į universitetinio diplomo programos turi daugiau karjeros pasirinkimo galimybes.Be galandimo savo kulinarinius ir kūrybinius įgūdžius, studentai gali naudotis mokslus nedelsiant atvykti į darbo jėgos, kaip vadybininkų, prižiūrėtojų, virėjų ir administratoriams privačiame, valdžios ir viešojo sektorių.

Galimybė gauti šioje srityje laipsnį kaina labai skiriasi. Potencialūs studentai turėtų surinkti informaciją apie išlaidas ir registravimo mokesčius, taip pat kursinių iš įvairių institucijų visame pasaulyje, prieš įsipareigojant vienas.

Baigusieji šią programą gali ieškoti įrašo lygio ir vadovaujančias pareigas svetingumo industrijos, kaip viešojo maitinimo įstaigų direktoriai, vadybininkai, virėjai, ir dar daugiau. Šios pozicijos tampa vis sudėtingesnės, o konkurencingi kūrybingų ir akredituoto specialistų poreikis ir toliau viršija prieinamumą. Studentai plėtos techninius įgūdžius ir įgyti praktinės patirties vykdyti savo pareigas padidinti kasdienių operacijų įvairių organizacijų ir įmonių, kaip apibrėžta maisto ir gėrimų pramonei.Absolventai taip pat turi pagrindą siekti verslumu interesus, taip pat.

Daugelis kolegijų ir universitetų siūlo vietos ir tarptautines programas potencialiems studentams. Šios institucijos taip pat siūlo internete klases suteikti asmenims lanksčiau baigti mokslus. Paieška jūsų programoje žemiau ir susilietus tiesiogiai įvežimo įstaiga iš jūsų pasirinktos mokyklos, užpildydamas švino pavidalu.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau

4 Rezultatai Maisto ir gėrimų studijos

The Restaurant School at Walnut Hill College

"Associate Degree in Restaurant Management" yra skirtas užtikrinti tvirtą pagrindą karjeros valdymo baudos restoranuose, maitinimo įmonių ir kitų sričių maisto paslaugų p ... [+]

"Associate Degree in Restaurant Management" yra skirtas užtikrinti tvirtą pagrindą karjeros valdymo baudos restoranuose, maitinimo įmonių ir kitų sričių maisto paslaugų profesija.

Kursai, tokie kaip "Profesionalus valgyklų aptarnavimas", "Maisto ir gėrimų pristatymas", "Svetingumo pristatymas" ir "Vynai" suteikia studentams plačias žinias apie šią sritį, o praktiniai užsiėmimai, tokie kaip "Restoranų operacijos" ir "Kulinarijos pagrindai", leidžia mokiniams iš anksto išmokti, kaip ir priekinė, ir namo dalis veikia. Baigę asocijuotą studijų programą, studentai gali ieškoti darbo pradinių lygių vadovų pareigose restoranuose, viešbučiuose, maitinimo įmonėse ir kituose komerciniuose ar instituciniuose maisto restoranuose.... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos Philadelphia
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
60 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Campus FP

Indai, desertai, pyragai, bandelės, kepykla ... Ar norėtumėte sukurti labiausiai išskirtinį derinys skonių ir emplatados daugiau originalių? Prasideda naujas maisto gamin ... [+]

Indai, desertai, pyragai, bandelės, kepykla ... Ar norėtumėte sukurti labiausiai išskirtinį derinys skonių ir emplatados daugiau originalių? Prasideda naujas maisto gaminimo patirtimi nuo minutę vienas iš jūsų mokymosi, galite tapti labiausiai ieškoma specialistas.

Tikslai

Paleisti iš anksto perdirbimo veiklą, rengimas, išsaugojimą, užbaigimą / pristatymą ir aptarnavimą visi kulinarijos rūšių ir gamybos virtuvės išplėtotas srityje.

Dalyko programos

Profesionalūs moduliai Pirmieji metai

Verslo ir verslininkystės (65H) Pirminio apdorojimo ir maisto konservavimas (300 h) Pagrindiniai procesai pyragai ir pyragaičiai (270 val) Saugos ir higienos maisto tvarkymo (65 val) virimo metodai (300 h) ... [-]
Ispanija Madrid
Rugsėjis 2019
Ispanų
Dieninės
Ištęstinės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Campus FP

Šioje mokymo ciklą išmoksite valdyti ir organizuoti gamybą ir paslaugas virtuvė, nustatyti aukas ir išteklius, kontroliuoti viešųjų pirkimų, gamybos ir aptarnavimo veikla ... [+]

Tikslai

Šioje mokymo ciklą išmoksite valdyti ir organizuoti gamybą ir paslaugas virtuvė, nustatyti aukas ir išteklius, kontroliuoti viešųjų pirkimų, gamybos ir aptarnavimo veikla, siekiant patenkinti ekonominius tikslus, po protokolais nustatytos kokybės ir veikia pagal standartus higiena, profesinės rizikos prevencijos ir aplinkos apsaugos.

Dalyko programos

Profesionalūs moduliai Pirmieji metai

Kontrolė žaliavų tiekimo (65H). Mokymas ir konsultavimas (90h). Kokybės vadyba ir maisto sauga ir higiena (95h). Kulinarijos paruošimo procesai (265h). Anglų 2 (90h). Pirminio apdorojimo ir išsaugojimo procesus virtuvė (265h).

Profesionalūs moduliai Antrieji metai ... [-]

Ispanija Madrid
Rugsėjis 2019
Ispanų
Dieninės
Ištęstinės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Wallace State Community College

Virėjai, virėjai ir maisto ruošimo darbuotojai rengia, sezono ir virti įvairius maisto produktus įvairiuose restoranuose ir kitose maisto paslaugų įstaigose. ... [+]

SUTARTIES PASIŪLYMAS Sertifikatas (4 semestrai)Apie programą

Virėjai, virėjai ir maisto ruošimo darbuotojai rengia, sezono ir virti įvairius maisto produktus įvairiuose restoranuose ir kitose maisto paslaugų įstaigose. Virėjai ir virėjai kuria receptus ir paruoša maistą, o maisto ruošimo darbuotojai sunaudoja ir išpjaudžia daržoves, supjausto mėsą, gamina naminius paukščius ir vykdo kitas pareigas, tokias kaip darbų plotų išlaikymas ir krosnių ir kaitlentės temperatūros stebėjimas.

Virėjai gali koordinuoti virtuvės darbuotojų darbą, tiesiogiai pasiruošti patiekalams, nustatyti patiekalų dydžius, planuoti meniu, užsisakyti maisto atsargas ir prižiūrėti virtuvės darbus, siekiant užtikrinti vienodą maistą ir pristatymą.... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos Hanceville
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
4 semestrai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba