Read the Official Description

almapastry01

Programa siekiama mokyti italų šiuolaikinio Konditerijos pagrindus savo regioninių skirtumų su teorija, demonstracijų ir mokymo klasių.

Praleiskite du mėnesius ne ALMA Campus šalia Parmos, tiesiog paskelbė Kūrybinis miestas gastronomijos, ir išmokti autentišką itališką tešlos iš pripažintų virėjai. Tada užpildyti šią gyvenimo patirtį su 3 mėnesių stažuotės konditerijos skyriuje restorane, viešbutyje struktūros ar konditerijos laboratorijoje A į vieną iš 20 Italijos regionų.

Atraskite autentišką tradiciją Italijos konditerijos ir gauti savo Professional sertifikatas Italijos konditerijos virėja.

Kreipdamasis į:

Tarptautiniai studentai, siekiantiems tapti Italijos Šiuolaikinės konditerijos reikalavimų priėmimo profesionalus:

  • Įgudęs mokėti anglų kalbą
  • Bent 18 metų amžiaus
  • Didžiosios motyvacija ir aistra pradėti profesinę kelią tešlos
  • Pirmoji patirtis tame sektoriuje

Maksimalus dalyvių skaičius: 20 už kiekvieną leidinį

Dalykai:

  • Konditerijos metodai ir praktika
  • Svečių virėjas demo
  • Vizitai į gamybos vietas
  • Istorija konditerijos
  • desertiniai vynai
  • Italų kalba

TRUKMĖ

Vienas leidimas per metus, 5 mėnesių kiekvienas: 2-mėnuo-mokyklos etapas ALMA Campus šalia Parmos, o 3 mėnesių stažuotės konditerijos skyriuje restorane, viešbutyje struktūros ar konditerijos laboratorijoje vienai iš 20 italų regionai. Pagaliau, 3 dienų baigiamasis egzaminas.

Pamokos vyks anglų kalba.

Reikia daugiau informacijos? paklausti čia: susisiekti su mumis arba rašyti į infoalma@scuolacucina.itpobj Ar nori skype sesiją? Užsisakykite tai raštu diletta.carboni@scuolacucina.itV

Program taught in:
Anglų
Šis kursas yra
Start Date
Spal 2019
Duration
5 mėnesių
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Spal 2019
End Date
Application deadline

Spal 2019

Location
Application deadline
End Date