Bendroji informacija
Programos aprašymas
Kodėl ACF kulinarinis menas?
Pasaulio klasės pedagogai
Klases vadovauja tarptautinė pasaulinės klasės virėjų komanda. Josefas Fleissneris (Austrija) yra kulinarinio meno programos vadovas.
Tarptautinis pripažinimas
Visuotinai pripažintas diplomas
Baigę kursą ir išlaikę egzaminus, studentai gauna tarptautinį ACF diplomą kulinarijos meno srityje.
Fundamentinis kulinarinio meno požiūris
Programa grindžiama klasikinio prancūziško valgio gaminimo metodika, kurią sudaro azijos, italų ir kitų įtakingiausių tarptautinių virtuvės elementai. Tai taip pat apima platų kepimą
Privaloma stažuotė
Pasibaigus studijoms, siūlome patirtinę galimybę, per 20 savaičių stažuotes Rusijoje ar užsienyje panardydami į kasdienę profesionalios virtuvės veiklą.
Didžiausia profesionali virtuvė Rusijoje
SWISSAM virtuvėse įrengta pažangi "Electrolux" įranga, modernus dizainas, naujausi virtuvės reikmenys ir didelės gamybos galimybės:
- Bendras plotas virš 200 kv. M.
16 įrengtų darbo vietų
stiklo keraminės krosnys, konvekcinis garintuvas
terminis cirkuliacinis siurblys sous-vide
sferifikacija
šokiruoklis
Susipažinkite su profesine bendruomene
Kai būsite užsiregistravęs " SWISSAM , turite galimybę susipažinti su "HoReCa" lyderiais ir dalyvauti pagrindiniuose pramonės renginiuose, padedant žinomiems virėjams.
Būsimos karjeros:
- Restorano savininkas
- Vadovaujantis šefas
- Šefas konditeris
- Sous-Chef
- Restorano vadybininkas
- Virtuvės vadybininkas
- Maitinimo vadybininkas
Apie mokyklą
SWISSAM is the world-class educational institution in Russia and the CIS specializing in Hospitality & Culinary Arts. It is situated in the very center of St. Petersburg. SWISSAM Hospitality Busin ... Skaityti daugiau