Read the Official Description

"Tante Marie" 4-osios savaitės pagrindinių įgūdžių kursas yra vienas iš didžiausių pasaulyje šio tipo patiekalų.

Kursų metu mokiniai išmoks įvairius esminius kulinarinius įgūdžius keletoje sričių. Studentai išvyks su galimybe paruošti gerą maistą, bet kuriuo atveju ir bet kurioje aplinkoje.

Šio kurso metu taip pat įtraukiamas 2 lygio maisto saugos maitinimo įstaigos apdovanojimas kartu su CTH 2 lygio apdovanojimu dėl kulinarinių įgūdžių kvalifikacijos.

tcma

Ką mokysi

Jūsų kursas prasidės nuo įvado į darbą profesinėje virtuvės aplinkoje, apimant praktinių įgūdžių ugdymą, pvz., Peilių įgūdžius, prieš pereinant prie pagrindinių virtuvių pagrindų.

Pamokos yra skirtos įtraukti receptus ir metodus, kurie padės suprasti, kaip maistas keičiasi, kai ruošiatės. Tai leis jums atlikti koregavimus ir klaidų taisymą, kai rengsite savo receptus ir meniu.

Jums bus mokoma mažoje grupėje vienodai mąstančių studentų, o dauguma jūsų laiko Akademijoje bus išleista mūsų moderniausiose virtuvėse. Jūs gausite išsamų supratimą apie tokias sritis kaip padažai, sriubos, mėsa, žuvis, kanapės, pyragaičiai, duona ... ir daugelis, daug daugiau!

Egzaminai

Šio kurso vertinimas ar egzaminas nėra.

GALIMI KVALIFIKACIJOS

  • 2 lygio apdovanojimas maisto saugos srityje
  • Atestavimo pažymėjimas

tcma

Karjeros galimybės

Studentai, kurie baigia 4-osios savaitės pagrindinius įgūdžius, yra pasirengę dirbti daugelyje virtuvių. Daugelis absolventų nusprendžia pritaikyti savo naujus įgūdžius, dirbdami atotrūkio metus, o kiti - slidinėjimo sezono metu. Esminiai įgūdžiai taip pat yra geras mūsų ilgesnių kursų, tokių kaip "Intensive Cordon Bleu" diplomas, pirmtakas studentams, norintiems įgyti formalios kvalifikacijos.

"Tante Marie" absolventai yra žinomi dėl savo neprilygstamų standartų ir profesinės disciplinos, dėl ko jie verčiasi slidinėjimo kolektyvo darbdaviais. Mes dirbame su plačiu bendrovių tinklu, kurie reguliariai teikia pramonei patarimus ir interviu mūsų studentams.

Program taught in:
Anglų

See 4 more programs offered by Tante Marie Culinary Academy »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Rugs 2019
Sau 2020
Duration
4 savaites
Dieninės
Price
2,750 GBP
Įkainiai £ 2,450 - £ 2,750.
By locations
By date
Start Date
Rugs 2019
Application deadline
Start Date
Sau 2020
Application deadline

Rugs 2019

Sau 2020