1 lygis: absoliutus pradedantiesiems
Cookery School at Little Portland Street
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
London, Jungtinė Karalystė
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Ištęstinės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Mūsų Absoliutūs Pradedantiesiems Kursas trunka vieną vakarą per savaitę šešias savaites. Jei norėtumėte intensyvesnį versiją šio žinoma, mes taip pat siūlome Absoliutus pradedantiesiems intensyvus, kuri veikia intensyviai per tris dienas.
Mūsų virimo kursai pradedantiesiems išvesiu jus iš naujokas į gerą namų virėja ir išmokyti jus įgūdžių jums reikia virėjas su pasitikėjimu. Per 6 sesijų šį kursą mes išmokyti jus, kaip virėjas platų įvairių stilių maisto ir duoti jums didelį repertuarą receptų ir būdų, kaip naudoti kiekvieną dieną. Kiekvienos klasės pabaigoje jums bus susėsti ir pabandyti viską, ką padarėme, taip pat Priminti Su virėjų receptus.
1 sesija - Sriubos ir duona
Sužinokite, kaip padaryti kai skanus sriubos. Kai jūs galite padaryti vieną sriuba, galimybės yra neribotos. Skanus ir maistingas, sriubos yra galutinis komforto maisto ir puikus pakelti paprastą pietums ar vakarienę starteris. Šiupininė sriuba, Barščiai, žalia žirnių ir mėtų sriuba, grybų sriuba, herbus pomidorų sriuba, Vichyoisse ir Butternut skvošas sriuba yra visi meniu. Mes taip pat parodyti jums, kaip padaryti klėtis duoną.
2 sesija - Stews
Jūs būsite nustebinti tuo, kiek patiekalai remiantis pagrindinio troškinys principu. Jūs išmoksite kaip padaryti klasikinį Bolognese Avinėlis tagine, vištienos cacciatore, jautienos Bourguignon ir mišrią pupelių ragu.
3 sesija - Kepsniai
Kai įvaldysite klasikinis kepsnys, jūsų sekmadieniais niekada nebus tas pats! Traški kepta vištiena, kepta aviena herbus, tradicinė kepta jautiena, kepta šakniavaisiai ir visa keptas bulves viskas bus meniu.
Sesija 4 - Saldainiai
Sužinokite, kaip padaryti tobula šokoladinius pyragaičius, pagrindinė biskvitui, mini Meringues, obuolių trupėti ir nuostabus prieskoniais sviestiniai sausainiai. Padaryti skanus desertai yra daug lengviau, nei jūs manote, ir jūs galite wow jūsų draugai su savo naujuoju kepimo įgūdžius!
Sesija 5 - Žuvis ir accompaniments
Niekada būti įbauginti virimo žuvis dar kartą. Šiuo įvadas į žuvų, jūs išmoksite kaip padaryti keptos plekšnes ir padažu Mergelė, goujons ir TARTARE padažu, virtos žuvies ir petražolių padažu, bulvių koše ir dauphinoise, skumbrės paštetas ir paprastą žuvies sriuba su krevetėmis ir midijomis.
Sesija 6 - Salotos, užpildai ir daržovės
Skanus salotos ir padažai taps savo repertuarą. Sužinokite, kaip padaryti skanus tvarsliava - balzamiko, garstyčios, Azijos ir herbed. Jūs taip pat sužinosite, kaip padaryti, kad bulvių salotos, lapinės, kriaušių ir Stilton salotos su graikinių riešutų padažu, sumaišyti pupelių salotos, kepta baklažanų su paprikos ir kalendrų, tarkuotu morkų salotomis, tabbouleh ir mocarelos ir pomidorų salotos su bazilikų užpilu. Taip pat išmoksite virėjas sezoninio daržovių asortimentą.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Pagrindiniai ir pažangūs prancūziškų pyragų gaminimo būdai
- Ferrières-en-Brie, Prancūzija
Kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomas
- Toronto, Kanada
Kepimo ir konditerijos gaminių mokslų daktaras
- Oakland, Jungtinės Amerikos Valstijos