Kulinarijos menų bendradarbė
Glendale Community College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Glendale, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* 5000–10 000 USD per metus
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
CULIN 111 Profesionalaus maisto gaminimo pagrindai 1
(anksčiau maisto gaminimo pradžia)
4 vienetai
„Kulinarijos menai“ 111 pateikia profesionalų maisto ruošimo vartotojui principus. Kursas pabrėžia praktinį maisto gaminimą, ragavimą ir vertinimą, kad išmokytų profesionalių kulinarijos metodų. Kursas taip pat pabrėžia, kaip ingredientai ir kulinariniai procesai daro įtaką produkto rezultatams.
Paskaita 1,5 val. Laboratorija 7,5 val.
Būtina sąlyga: nėra.
Pervedimo kreditas: CSU
„CULIN 112“ profesionalaus maisto gaminimo pagrindai 2
4,0 vienetai
„CULIN 112“ yra kulinarijos meno tęsinys 111. Tai yra maisto paruošimo principų įvedimas ir taikymas. Kursas pabrėžia aukštus gamybos standartus, patrauklų aptarnavimą, tinkamos įrangos naudojimą ir efektyvų laiko išnaudojimą. Kursas taip pat pabrėžia darbo supaprastinimą, mitybos reikalavimus ir specializuoto maisto ruošimą.
Paskaita 1,5 val. Laboratorija 7,5 val.
Būtina sąlyga: CULIN 111 arba lygiavertis.
Pervedimo kreditas: CSU
CULIN 113 Institucinės sanitarijos praktikos, susijusios su maisto tiekimu ir svetingumu
3 vienetai
Kulinarijos menai 113 tiria sanitarijos praktiką, nes ji daro įtaką asmeniui, maisto tiekimo ir svetingumo operacijoms. Apsvarstoma problemų, su kuriomis susiduria svečiai ir darbuotojai, prevencija ir kontrolė. Temos apima: kaip užkirsti kelią patogenams ir juos kontroliuoti, saugi maisto tvarkymo praktika, maisto apsauga per jo srautą per įmonę, maisto saugos valdymo sistemos, pavojaus analizės kritinės kontrolės taško (RVASVT) sistema, integruotas kenkėjų valdymas, darbuotojų mokymas ir valstybės bei vietiniai reglamentai. Studentai naudos Nacionalinės restoranų asociacijos švietimo fondo medžiagą, kad užbaigtų „ServSafe“ sertifikavimo programą.
Paskaita: 3 val
Būtina sąlyga: nėra.
Pervedimo kreditas: CSU
CULIN 116 Institucinis viešojo pirkimo ir maitinimo paslaugų pirkimas
(anksčiau viešojo maitinimo paslaugų pirkimas, pirkimas ir atranka)
3 vienetai
„Kulinarijos menai 116“ nagrinėja politiką, procedūras ir kontrolę bei jų įgyvendinimą perkant prekes ir prekes maisto ir svetingumo pramonei, įskaitant įrangą, paslaugų gaminius, baldus, armatūrą, sutartines paslaugas, maistą ir gėrimus. Šiame kurse dėmesys sutelktas į optimalų pirkimo, pirkimo ir pasirinkimo politiką bei procedūras maisto ir viešojo maitinimo pramonėje.
Paskaita 3 val.
Būtina sąlyga: nėra.
CULIN 122 tarptautinė kulinarija
3 vienetai
Kulinarijos menai 122 yra įvadas į kulinarijos principus ir metodus, gautus iš viso pasaulio šalių. Konkrečios mokymo sritys apima tinkamos įrangos ir įrankių pasirinkimą, teisingus paruošimo metodus ir procedūras. Taip pat akcentuojamas maisto ruošimas ir pateikimas.
Paskaita 3 val.
Būtina sąlyga: nėra.
Pastaba: Šis kursas gali būti lankomas 4 kartus, kiekvieną kartą pabrėžiant skirtingą virtuvę; galima uždirbti ne daugiau kaip 12 vienetų.
CULIN 124 Pagrindinis kepimas ir desertų gaminimas
3 vienetai
„Culinary Arts 124“ yra profesionalus požiūris į visus konditerijos virtuvės aspektus, susijusius su maisto paslaugų pramone. Kursas akcentuoja įvairius pyrago paruošimo būdus, taip pat kepimo technologijos pagrindus. Kursas skirtas suteikti studentams pakankamai žinių, kad jie suprastų konditerijos virtuvės ir kepyklos darbus.
Paskaita 3 val.
Būtina sąlyga: nėra.
Pastaba: šį kursą galima laikyti 2 kartus; galima uždirbti ne daugiau kaip 6 vienetus.
CULIN 212 Komercinis maisto ruošimas
5,0 vienetai
„CULIN 212“ skirtas studentams, siekiantiems karjeros viešbučių ir restoranų pramonėje. Studentai dirbs komercinėje viešbučio virtuvėje, kur išmoks didelio masto maisto ruošimo ir gamybos.
Paskaita 3 val. Laboratorija 6 val.
Būtina sąlyga: CULIN 111.
Rekomenduojamas paruošimas: CULIN 112.
„CULIN 224“ kepimo ir konditerijos menas
5 vienetai
Kulinarijos menai 224 koncentruojasi į pažangius kepimo ir tešlos aspektus, susijusius su mažmeninėmis konditerijos parduotuvėmis, taip pat su maisto tiekimu viešbučiuose, restoranuose ir maitinimo operacijose. Studentai taikys pažangias technologijas, naudodamiesi praktine laboratorijos patirtimi, gamindami aukštos kokybės konditerijos gaminius, daugiausia dėmesio skirdami europietiško stiliaus gaminiams, įskaitant laminuotą tešlą, pyragus, pyragus, smulkias keturias, puošnius desertus, tortus, putas, šokoladą ir konditerinius gaminius. Dekoravimas yra labai pabrėžiamas.
Paskaita 3 val. Laboratorija 6 val.
Būtina sąlyga: Kulinarijos menai 124 arba lygiavertis.
Akademinis kalendorius
- Semestro sistema (16 savaičių).
- Rudens semestras prasideda rugpjūčio pabaigoje.
- Pavasario semestras prasideda vasario viduryje.
- Vasaros sesija (nuo birželio vidurio iki rugpjūčio vidurio.); kartu su trumpalaike šešių savaičių žiemos sesija sausio pradžioje.
Nauji tarptautiniai studentai, stojantys tiesiogiai iš užsienio, gali pretenduoti tik į rudens ar pavasario semestrą. Trumpalaikiai užsiėmimai siūlo ribotą „naujų“ studentų užsiėmimų planavimą ir yra geriausiai skirti „tęstiniams studentams“.
Priėmimo sąlygos
Vidurinės mokyklos išrašai ir diplomas; mažiausiai 2,0 arba „C“ balų vidurkis, jei perkėlimas vyksta tiesiogiai iš JAV koledžo ar universiteto. TOEFL turi mažiausiai 45 balus iBT, arba IELTS „juostos balas“ yra mažiausiai 4,5 - jei anglų kalba nėra jūsų pirmoji mokymo kalba. Taip pat „Patvirtinimo paraiška forma ir banko išrašas“ ir vieno puslapio asmeninė esė. „Sąlyginis priėmimas“ yra skirtas studentams, neturintiems TOEFL ar IELTS ir pervedantiems iš Kalbos mokyklos programos.
Paraiškų pateikimo terminai (užsieniečiams)
- Liepos 1 d. - rudens semestrui;
- Gruodžio 1 d. - pavasario semestrui;
- [Gegužės 15 d. „Vasaros sesija“ - vasara skirta tik studentams, „keliaujantiems“ į JAV, turint galiojančią ir galiojančią I-20 formą.]
- Terminai gali būti lankstūs; Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su Tarptautine studentų tarnyba.
Studijos ir mokesčiai / pragyvenimo išlaidos
- Studijos ir mokesčiai (2020–21 mokslo metai): 7 581 USD (visą darbo dieną; du semestrai).
- Numatomos pragyvenimo išlaidos už universiteto ribų: 13 000 USD.
- Bendros sąskaitos išrašo išlaidos = 22 965 USD.
- Pastaba: aukščiau nurodytos išlaidos gali būti periodiškai keičiamos. [Atitinkamai planuokite savo biudžetą].
- Studijos / mokesčiai mokami per semestrą registruojantis.
- „Išmokos už mokslą“ nereikalingos.
- Koledžas siūlo studijų planą kiekvieną semestrą.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kulinarijos meno AAS
- Jersey City, Jungtinės Amerikos Valstijos
- Union City, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo ir konditerijos menų taikomųjų mokslų asocijuotasis mokslo laipsnis
- Lynnwood, Jungtinės Amerikos Valstijos