KULINĖS VALDYMAS
Chippewa Valley Technical College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Online USA
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Maisto paslaugų pramonė yra vienas iš pirmaujančių šios srities darbdavių, todėl CVTC atsako į šių karjeros poreikį įgijęs naują dvejų metų kulinarijos vadybos asocijuotą laipsnį. Karjera kulinarijos pramonėje yra sudėtinga ir įvairi, joje yra daug galimybių tobulėti. CVTC „Kulinarijos vadybos“ programa paruoš jus virėjo, „sous“ virėjo, restorano vadovo, maisto paslaugų vadovo ar kepėjo karjerai.
Kulinarijos vadybos asocijuotasis laipsnis parengs besimokančiuosius, kad vis reiklesnėje rinkoje įgyvendintų teorijos ir vadybos įgūdžius, siekdami profesionalių maisto ruošimo ir paslaugų standartų. Studentai išmoks pagrindinės ir pažangios kulinarijos technikos, meniu planavimo, gėrimų valdymo, restorano operacijų, mitybos, pirkimo, išlaidų kontrolės ir maisto paslaugų priežiūros. Reikalinga stažuotė leis šiuos įgūdžius demonstruoti ne universiteto miestelio svetingumo aplinkoje. Absolventai turi daugybę išskirtinių galimybių įsidarbinti vietoje ar kur tik karjera gali juos nukreipti.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Magistro pažymėjimas viešbučių, kurortų ir restoranų valdyme
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Svetingumo diplomas
- Vancouver, Kanada
Svetingumo ir restoranų vadybos mokslo bendradarbė
- Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos